Kategorier
Livet

Vissa saker gör man för sällan

Det här har varit en vääääldigt intressant helg. Kul, intensiv och nydanande.

Ett enkelt sätt att säga det på är att jag gör det regelbundet. Om 20 års mellanrum kan räknas som regelbundet…

Tanken var att jag skulle ha åkt längdskidor i dag. Nu har jag utrustningen (köpte skidor, pjäxor, stavar och valla på Länna sport i lördags) så det är bara att ge sig ut i spåret! Men det var faktiskt över 20 år sedan jag åkte längdskidor.

Tyvärr var jag sjukt seg så jag valde att låta latmasken komma på en undanflykt… – Det är för kallt. Det är snart mörkt. Jag hinner inte.

Det var faktiskt -12. Och det blev mörkt innan alla förberedelserna för att för att skicka iväg Henne på båtresan över pölen med Mordors följare och andra folkmetal ekvibrillister.

Varför var jag så seg då? Biljard! Eller egentligen inte, men nu för tiden så är tydligen öl en viktig del av biljardspelandet. När jag tävlade så var vatten det starkaste vi drack. Det har verkligen inte med ölen att göra, för igår var det tredje gången på 20 år som jag spelade biljard. Men jag är inte så bra i musklerna som jag är i hjärnan.

Jag ser två till fyra steg framåt, och klarar framspelet till nästa läge. Men jag sätter inte läget som jag har spelbart precis där och då. Det är för blandat med serier om tre satta bollar och totala tvärmissar och osäkerhet på vallandet på långsidorna.

Gissa om jag vill spela mer. Som alltid är det osäkert och lite knepigt första gången man gör något som man gjort tidigare. Det kommer bli fler bravader, var säker på det!

Avslutar med ett av mina favoritfotoobjekt. Ett träd.

Ljuset, placeringen, skuggorna och dynamiken just där är riktigt intressant. Jag har ett foto som jg vill ta där, men det kräver en hel del arbete att få till. Bilden ovan är en one shot. Utan beskärning. Utan filter och utan annan behandling

 

Kommentera