Kategorier
Livet

Visst hörde jag Steve Jobs skratta lite?

Jag och @partypinglan diskuterade över SMS i fredags var vi skulle äta middag. Jag var trött efter lång arbetsdag, styrketräning och innebandy. Hon var trött efter att ha kommit hem och mötts av en stolt och glad Ninja ”titta titta, duktigt va? Jag har spritt ut det överallt…!

Problemet var att det var en soppåse (som någon av de 4 barnen borde ha slängt, men eftersom ingen av dem fick en direkt order så ansåg de att det var någon annans problem och NAP kamouflaget är starkt, det vet vi sedan tidigare).

Så det blev middag ute.

Jag har ju nyligen bytt till iphone.

På android har jag annänt swift keyboard, som dels är makalös på att lära sig hur jag skriver, men också klarar av att känna av vilket språk man skriver på.

Något som ens kommer i närheten finns inte på ios.

Ordförslag (dvs autokorrekt) var det år sedan jag tröttnade på och stängde av på ipadden. Det har jag inte gjort än på iphonen.

Jag förstår faktiskt inte hur en gammal beteckning på en kriminell handling kan ersätta ett ortsnamn.

Eller var det där konstiga ljudet på pendeln ett eko från Steve Jobs? Som skrattar helt okontrollerat…

 

Kommentera