Kategorier
Träning

Zombies, run

Att jag gillar mycket som har med zombies att göra är väl ingen hemlighet. Det finns dessutom en app till telefonen som är riktigt intressant, nämligen Zombies, run

Se det som en radioteater där du bestämmer musiken och ibland blir attackerad av zombies. När du är ute och springer ett uppdrag så samlar du dessutom på dig prylar. Dessa prylar använder du sedan till att bygga upp din bas när du sprungit färdigt.

När du blir attackerad av zombies så måste du springa 20% snabbare under en minut än vad du sprungit de senaste två minutrarna – vilket gör att det blir en del intervallträningar.

Nackdelarna i appen är att den bara kan spela musik som du har i itunes. Dvs inga podcasts eller spotify. Du kan inte heller ha någon annan ljudgenererande app igång (runkeeper, endomondo, c25k etc) för då blir Zombies, run knäpp. Däremot så synkar Zombies, run med runkeeper, så förutom den egna utmärkta webbplatsen så får du in allt automagiskt till Runkee per.

Det finns både en ”lär dig springa 5 km” app och en spel/löpnings app. De kostar, men det är definitivt värt pengarna. Om du kan bortse från att du inte kan lyssna på spotify/podcasts och inte kan ha andra träningsappar igång så är det definitivt värt att köpa!

 

Kommentera